• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment

Vakmanschap van de drukkerij bij bedrukken markeerstiften

Vakmanschap van de drukkerij bij bedrukken markeerstiften

Het bedrukken van markeerstiften, een vak op zich


Er zijn verschillende manieren om markeerstiften te bedrukken en zo je merk te laten opvallen. Je hebt de keuze uit diverse kleuren markeerstiften, zodat je merk perfect kan aansluiten of juist opvalt met een levendige uitstraling. Daarnaast is het mogelijk om je ontwerp op het lichaam van de markeerstift te laten bedrukken, waardoor je merk direct opvalt en herkenbaar wordt.Bij het bedrukken van markeerstiften is samenwerken met een betrouwbare drukkerij essentieel. Zij moeten hoogwaardige afdrukken en duurzame markeerstiften kunnen leveren. Kwaliteit Inkt en duurzame druktechnieken zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat je merk langdurig zichtbaar blijft op de markeerstiften, zonder slijtage of vervaging. Zo kun je met vertrouwen je merk uitdragen met bedrukte markeerstiften.


Er zijn diverse manier om de stiften door ons te laten bedrukken.


Zeefdruk, inkt aanbrengen door een zeef, klinkt simpel maar is diversere dan je denkt, kan met de juiste machines ook in de rondte


Tampondruk, is eigenlijk een groot stempelkussen wat snel en goedkoop je opdruk op elk recht en plat oppervlak stempelt. de stempel heet de tampon, vandaar tampondruk. Uitermate geschikt voor simpele opdrukken in 1 kleur.


Digitaal. De nieuwste techniek, een grote digitale kleuren printer die direct op het plastic print. je opdruk in alle kleuren vand e regenboog, of te wel.. CMYK


Alle technieken worden onder de juiste omstandigheden uitgevoerd en volgens EU richtlijnen, dus geen gerommel met giftige milieu vervuilende inkten. Wij werken gewoon goed!


En er zijn verschillende redenen waarom je markeerstiften zou kunnen bedrukken:
 1. Merkpromotie: Het bedrukken van markeerstiften met je logo, bedrijfsnaam of boodschap is een effectieve manier om je merk te promoten. Telkens wanneer de markeerstiften worden gebruikt, wordt je merk gezien door de gebruiker en anderen in hun omgeving. Dit vergroot de merkbekendheid en zorgt voor een blijvende herinnering aan je bedrijf.
 2. Praktisch en veelgebruikt: Markeerstiften zijn praktische en veelgebruikte kantoorartikelen. Ze worden gebruikt om belangrijke informatie te markeren of te accentueren in documenten, studiemateriaal en meer. Door je logo of boodschap op markeerstiften te laten bedrukken, zorg je ervoor dat je merk dagelijks in handen van gebruikers komt, waardoor de exposure en herkenning toenemen.
 3. Maatwerkopties: Bij Markeerstiftenbedrukken.nl bieden we diverse maatwerkopties. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, vormen en maten markeerstiften die passen bij je merkidentiteit. Zo kun je markeerstiften bedrukken die perfect aansluiten bij je huisstijl en branding.
 4. Kwaliteit en duurzaamheid: We streven naar hoogwaardige bedrukkingen die lang meegaan. Onze bedrukte markeerstiften worden gemaakt met behulp van professionele druktechnieken en hoogwaardige inkt die bestand is tegen slijtage en vervaging. Zo blijft je logo of boodschap duidelijk zichtbaar gedurende de levensduur van de markeerstift.

Al met al, het bedrukken van markeerstiften bij Markeerstiftenbedrukken.nl is een slimme keuze om je merk te promoten en je boodschap effectief en goed over te brengen. Met maatwerk opties, kwaliteit en een betrouwbare partner kun je vertrouwen op de impact en duurzaamheid van je bedrukte markeerstiften.

Hulp nodig bij het kiezen?

Wij zijn er om je te helpen

Servicemedewerker

Wat je geeft krijg je terug! = ons motto en belofte
Dus wij geven jou nog even de voordelen van zaken doen met Zintuig;

 • Gratis verzending
 • Gratis digitaal voorbeeld
 • Gratis advies en ervaring sinds 1999
 • Persoonlijke service
 • Super snelle levering
 • Beste prijsgarantie
 • Een gigantisch assortiment
 • Altijd wel een mogelijkheid nog iets te regelen waar anderen afhaken
 • Wij gaan ervoor jou als vaste klant welkom te heten, net zoals de honderden die je voor gingen