• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Markeerstiften met enkele kleur
Markeerstiften met enkele kleur

Markeerstiften met enkele kleur bedrukken?

Hieronder vindt u een groot aanbod aan 1 kleurige markeerstiften. Door het geringe aanbod vindt u precies wat u zoekt! Alle markers zijn scherp geprijsd en kunnen snel worden bedrukt en geleverd. Wilt u van te voren zien hoe uw logo op de markeerstift komt, dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld.

Producten

1 kleur markers

Hier staan alle eenkleurige markers voor u op een rijtje! Door het geringe aanbod vindt u precies wat u zoekt! Alle markers zijn scherp geprijsd en kunnen snel worden bedrukt en geleverd. Dit zijn de twee belangrijkste aspecten waar wij dagelijks mee bezig zijn. Bekijk onze producten en zoek het juiste product voor u! Zodra u een model heeft gevonden, kunt u simpel online bestellen, mailen of bellen naar ons kantoor. Tevens kunt u een offerte opvragen voor meerdere modellen als u nog twijfelt tussen deze markeerstiften.

 

Gebruik markeerstiften

Markeerstiften worden veel gebruikt op school en op de werkvloer. De stiften zijn erg handig bij het highlighten. Kies een leuke kleur en laat de markeerstiften bedrukken door onze ervaren drukkerij. De meest voorkomende kleuren van de stiften zijn roze, geel en groen. De kleuren zijn opvallend, wat natuurlijk de bedoeling is bij het markeren van bepaalde teksten. De doelgroep voor markeerstiften kunnen erg verschillen. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen maken gebruik van markeerstiften. Natuurlijk hebben we modellen die speciaal voor kinderen zijn of juist voor zakelijk gebruik.


Verschillende vormen

De eenkleurige markers zijn er in veel diverse vormen en kleuren. De uitdaging is om te zoeken naar een model dat bij uw doelgroep past. Vervolgens kunt u deze markers als weggevertje uitdelen aan uw leden, klanten of andere relaties. Een aantal voorbeelden van markeerstiften zijn:
•    Markers in simpele balpenformaat
•    Brede markers
•    Markeerstift in de vorm van een injectiespuit
•    Mini markers


Markeerstiften bedrukken

De drukmethode is per model verschillend. Voor een simpele opdruk wordt de tampondruk methode toegepast. Bij sommige modellen is het mogelijk om een full colour opdruk te plaatsen. Dit betekent dat het aantal kleuren onbeperkt is en de mogelijkheden oneindig zijn. De levertijd voor bedrukte markers is ongeveer 7 tot 14 werkdagen. Onbedrukte markers zijn als het goed is binnen 5 werkdagen bij u bezorgd.