• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Markeerstiften met meerdere kleuren
Markeerstiften met meerdere kleuren

Markeerstiften met meerdere kleuren bedrukken?

Markers met meerdere kleuren nodig? Hieronder vindt u een groot aanbod aan de leukste, opvallende markers van dit moment! Allen te bedrukken met uw logo en simpel online te bestellen. Tevens bieden wij hele scherpe prijzen voor hoge kwaliteit markeerstiften. Bekijk hier onze markers met meerdere kleuren en vindt het model waar u op zoek naar bent. Wilt u van te voren zien hoe de markeerstift met uw logo wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Producten

Meerdere kleuren markers

Markers met meerdere kleuren nodig? Hier staan de leukste, opvallende markers van dit moment! Allen te bedrukken met uw logo en simpel online te bestellen. Tevens bieden wij hele scherpe prijzen voor hoge kwaliteit markeerstiften. Bekijk hier onze markers met meerdere kleuren en vindt het model waar u op zoek naar bent. Gevonden wat u zocht? Bestel simpel online of stuur een mail naar ons e-mailadres. Tevens kunt u ook telefonisch contact opnemen of een offerte aanvragen voor een bepaald model.


Gebruik markeerstiften

Markeerstiften worden veel gebruikt op de werkvloer en op school. De stiften zijn erg handig bij het markeren van een tekst. De meest voorkomende kleuren van de stiften zijn roze, geel en groen. De kleuren zijn opvallend, wat natuurlijk de bedoeling is bij het markeren van bepaalde teksten. De doelgroep voor markeerstiften kunnen erg verschillen. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen maken gebruik van markeerstiften. Natuurlijk hebben we modellen die speciaal voor kinderen zijn of juist voor zakelijk gebruik. 


Diverse modellen

De markers met meerdere kleuren zijn er in verschillende aparte modellen. De bloemvormige markeerstift is het topproduct van onze webshop. Op deze marker zitten vijf verschillende kleuren, waardoor er dus tussen meerdere kleuren gewisseld kan worden. Andere voorbeelden van aparte vormen zijn:
•    De handvormige markers
•    Vierkante markers
•    Driehoekige markers
•    Markers in de vorm van een ster


Markeerstiften bedrukken

De druktechniek is per marker verschillend. Voor een simpele opdruk wordt de tampondruk techniek toegepast. Bij een aantal modellen is het mogelijk om een full colour opdruk te bedrukken. Dit betekent dat het aantal kleuren onbeperkt is en de mogelijkheden oneindig zijn. De levertijd voor bedrukte markers bedraagt ongeveer 7 tot 14 werkdagen. Onbedrukte markers zijn als het goed is binnen 5 werkdagen bij u opgegeven adres bezorgd. Als u een deadline heeft, is het verstandig om contact met ons op te nemen, zodat u zeker weet dat u de stiften voor uw deadline heeft.