• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Markeerstiften met meerdere kleuren
Markeerstiften met meerdere kleuren

Wil je markeerstiften met meerdere kleuren laten bedrukken?

Zoek je markers in verschillende opvallende kleuren? Hier vind je een breed assortiment van de leukste markers van dit moment! Allemaal kunnen ze bedrukt worden met jouw logo en zijn ze eenvoudig online te bestellen. Bovendien bieden we ze aan tegen zeer scherpe prijzen zonder in te leveren op kwaliteit. Bekijk hier onze collectie markeerstiften met meerdere kleuren en kies het model dat jij zoekt. Wil je vooraf zien hoe de markeerstift met jouw logo eruit komt te zien? Dat kan! Wij maken gratis een digitaal voorbeeld voor jouw goedkeuring.


Producten

Op zoek naar markers met meerdere kleuren? 

Heb jij markers nodig die echt opvallen? Hier vind je de leukste en meest opvallende markers van dit moment! Je kunt ze allemaal laten bedrukken met jouw logo en eenvoudig online bestellen. Bovendien bieden we hele scherpe prijzen voor hoge kwaliteit markeerstiften. Bekijk hier onze markers met meerdere kleuren en vind het model waar jij naar op zoek bent. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel dan eenvoudig online of stuur een mail naar ons e-mailadres. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen of een offerte aanvragen voor een bepaald model.

Gebruik jij markeerstiften vaak op de werkvloer of voor op scholen? 

Deze stiften zijn erg handig bij het markeren van teksten. De meest voorkomende kleuren van de stiften zijn roze, geel en groen, omdat deze opvallend zijn en de tekst goed markeren. Markeerstiften worden door verschillende mensen gebruikt, niet alleen door kinderen, maar ook door volwassenen. Natuurlijk hebben we modellen die speciaal voor kinderen zijn of juist voor zakelijk gebruik.

Ontdek onze markers met meerdere kleuren in verschillende aparte modellen. Het topproduct van onze webshop is de bloemvormige markeerstift, met vijf verschillende kleuren waarmee je eenvoudig kunt wisselen. Andere voorbeelden van aparte vormen zijn handvormige markers, vierkante markers, driehoekige markers en markers in de vorm van een ster.

Wil je jouw markeerstiften laten bedrukken?

De druktechniek varieert per marker. Voor een simpele opdruk wordt de tampondruktechniek toegepast. Bij een aantal modellen is het mogelijk om een fullcolour opdruk te bedrukken, waarbij het aantal kleuren onbeperkt is en de mogelijkheden oneindig zijn. De levertijd voor bedrukte markers bedraagt meestal 7 tot 14 werkdagen. Onbedrukte markers worden binnen 5 werkdagen bij jou bezorgd. Als je een deadline hebt, is het verstandig om contact met ons op te nemen, zodat je zeker weet dat je de stiften op tijd ontvangt.