• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment

Top 3 markeerstiften voor bedrukkingen

Top 3 markeerstiften voor bedrukkingen

Welke 3 markeerstiften worden het meest bedrukt?


Ondanks digitalisering blijven markeerstiften zeer geliefd en wordt het veelvuldig gebruikt. Soms is het namelijk gewoon fijn om even iets te markeren op echt papier.Met markeerstiften kunnen veel mensen beter leren of stof op zich nemen. Genoeg redenen dus om de top drie markeerstiften voor bedrukkingen op deze pagina voor je weer te geven. Markeerstiften zijn namelijk zeer geschikt als promotiemateriaal en om weg te geven als relatiegeschenk. Markeerstiften bedrukken met een eigen logo of tekst zorgt ervoor dat je naamsbekendheid vergroot. Je kunt het tevens gebruiken om als statement te gebruiken. Telkens wanneer de markeerstift wordt gebruikt worden ze herinnert aan het ontwerp van de bedrukking. Maar welke markeerstiften moet je bedrukken? 


Wat is de top 3 uit de categorie markeerstiften bedrukken?


#3 Markeerstift set


Waarom maar één markeerstift in een kleur? Het is namelijk ook mogelijk om een heuse markeerstiften set met bedrukking aan te schaffen. Zo heeft markeerstiftenbedrukken.nl een groot aanbod markeerstift sets die je kunt bedrukken naar eigen wens. Een set geeft toch iets meer ‘body’ om weg te geven dan een losse markeerstift. Het voelt meer aan als een cadeautje in plaats van een simpele stift. Overweeg dus eens om een markeerstift set te bedrukken met eigen logo of tekst.


#2 Markeerstiften met sticky notes


Markeerstiften worden natuurlijk gebruikt om dingen extra te benadrukken. Een extra hulpmiddel voor het rangschikken of benadrukken zijn natuurlijk sticky notes met markers. Dit zijn kleine notitieplakkertjes die je kunt gebruiken. Neem bijvoorbeeld het product ‘Wax Markers’ van markeerstiftenbedrukken.nl waarbij je drie markeerstiften hebt met sticky notes in vijf verschillende kleuren. Tevens kun je bij markeerstiftenbedrukken.nl de markers bedrukken naar eigen wens. Zeker de moeite waard om eens te bekijken!


#1 Markeerstiften in bijzondere vormen


Je leest het goed, markeerstiften in bijzondere vormen. Bij een markeerstift denken de meeste mensen aan een ‘simpele stift’. Toch kun je tegenwoordig al veel bijzondere markeerstiften online aanschaffen. Zoals bij Attentie.nl waar je voor jong en oud leuke markeerstiften kunt aanschaffen. Wat dacht je van de markeerstift geel in de vorm van een spuit! Erg leuk om weg te geven als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Of wat dacht je van markeerstiften in de vorm van een leuk poppetje. Elke arm en been hebben een markeerstift met een andere kleur. Erg geschikt om weg te geven op scholen om kinderen bewust te maken van kleuren en lichaam onderdelen. Daarnaast natuurlijk ook gewoon erg leuk!
 

Hulp nodig bij het kiezen?

Wij zijn er om je te helpen

Servicemedewerker

Wat je geeft krijg je terug! = ons motto en belofte
Dus wij geven jou nog even de voordelen van zaken doen met Zintuig;

 • Gratis verzending
 • Gratis digitaal voorbeeld
 • Gratis advies en ervaring sinds 1999
 • Persoonlijke service
 • Super snelle levering
 • Beste prijsgarantie
 • Een gigantisch assortiment
 • Altijd wel een mogelijkheid nog iets te regelen waar anderen afhaken
 • Wij gaan ervoor jou als vaste klant welkom te heten, net zoals de honderden die je voor gingen