Top 3 markeerstiften voor bedrukkingen

Ondanks digitalisering blijven markeerstiften zeer geliefd en wordt het veelvuldig gebruikt. Soms is het namelijk gewoon fijn om even iets te markeren op echt papier. Niks voor niks blijft de krant nog steeds een geliefd iets bij veel mensen. Met markeerstiften kunnen veel mensen beter leren of stof op zich nemen. Genoeg redenen dus om de top drie markeerstiften voor bedrukkingen op deze pagina voor je weer te geven. Markeerstiften zijn namelijk zeer geschikt als promotiemateriaal en om weg te geven als relatiegeschenk. Markeerstiften bedrukken met een eigen logo of tekst zorgt ervoor dat je naamsbekendheid vergroot. Je kunt het tevens gebruiken om als statement te gebruiken. Telkens wanneer de markeerstift wordt gebruikt worden ze herinnert aan het ontwerp van de bedrukking. Maar welke markeerstiften moet je bedrukken? Lees gauw verder op deze pagina om de top drie van markeerstiften voor bedrukkingen te zien.

#3 Markeerstift set

Waarom maar één markeerstift in een kleur? Het is namelijk ook mogelijk om een heuse markeerstiften set aan te schaffen. Zo heeft Giftsdirect.nl een groot aanbod markeerstift sets die je kunt bedrukken naar eigen wens. Een set geeft toch iets meer ‘body’ om weg te geven dan een losse markeerstift. Het voelt meer aan als een cadeautje in plaats van een simpele stift. Overweeg dus eens om een markeerstift set te bedrukken met eigen logo of tekst.

#2 Markeerstiften met sticky notes

Markeerstiften worden natuurlijk gebruikt om dingen extra te benadrukken. Een extra hulpmiddel voor het rangschikken of benadrukken zijn natuurlijk sticky notes. Dit zijn kleine notitieplakkertjes die je kunt gebruiken. Neem bijvoorbeeld het product ‘Wax Markers’ van Giftsdirect.nl waarbij je drie markeerstiften hebt met sticky notes in vijf verschillende kleuren. Tevens kun je bij Giftsdirect.nl de markers bedrukken naar eigen wens. Zeker de moeite waard om eens te bekijken!

#1 Markeerstiften in bijzondere vormen

Je leest het goed, markeerstiften in bijzondere vormen. Bij een markeerstift denken de meeste mensen aan een ‘simpele stift’. Toch kun je tegenwoordig al veel bijzondere markeerstiften online aanschaffen. Zoals bij Attentie.nl waar je voor jong en oud leuke markeerstiften kunt aanschaffen. Wat dacht je van de markeerstift geel in de vorm van een spuit! Erg leuk om weg te geven als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Of wat dacht je van markeerstiften in de vorm van een leuk poppetje. Elke arm en been hebben een markeerstift met een andere kleur. Erg geschikt om weg te geven op scholen om kinderen bewust te maken van kleuren en lichaam onderdelen. Daarnaast natuurlijk ook gewoon erg leuk!
 

02-06-2021